JAUNS METINĀŠANAS IEKĀRTU SERVISA APKOPES CENTRS RĪGĀ

 


Cienījamais klient,

Vēlamies Jūs informēt, ka no 1.10.2015. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „SERPANTĪNS” ir atvēris jaunu metināšanas iekārtu servisa centru Rīgā, Ganību dambī 24 (Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „SERPANTĪNS” ‘telpās). Servisa apkopes centrs piedāvā sekojošus pakalpojumus:

  • Metināšanas iekārtu iziešanas no kārtības iemeslu noteikšanu un to remontu;
  • Darba instrumentu remontu;
  • Metināšanas iekārtu profilaktisko pārbaudi un apkopi;
  • Metināšanas iekārtu izolācijas pretestības mērīšanu, izsniedzam iekārtas pārbaudes apliecinošus dokumentus;
  • Veicam metināšanas iekārtu pārbaudi atbilstoši EN 50504 standartam, izsniedzam iekārtas pārbaudes apstiprinājuma un atbilstības sertifikātu;
  • Neatļautu metināšanas iekārtu noviržu gadījumā, veicam metināšanas iekārtu rūpniecisko parametru atjaunošanu un kalibrēšanu;
  • Visus minētos darbus piedāvājam veikt SIA „SERPANTĪNS” metināšanas iekārtu servisa apkopes centros vai pēc klientu atrašanās vietas. Darbus pec klienta atrašanās vietas piedāvājam veikt visas Latvijas teritorijā.


1997. gadā dibinātā sabiedrība ir atestēta veikt gaisa attīrīšanas, ventilācijas un kondicionēšanas, elektrības, gaisa līniju, pneimo transporta aspirācijas sistēmu projektēšanas, montāžas darbus. Krāsojam ar pulverizatoru. Veicam gaisa kompresoru tehnisko apkopi.

Mēs esam vienmēr gatavi uzklausīt Jūs vēlmes un piepildīt katru Jūsu vēlēšanos! Esam pārliecināti, ka uzņēmuma daudzgadīgā pieredze ļaus apmierināt katru Jūsu vajadzību, un veidot veiksmīgu abpusēju sadarbību.


SERVISS PRICE LIST

AICINĀM JŪS VĒRSTIES PIE MUMS UN PĀRLIECINĀTIES PAR MŪSU PAKALPOJUMU KVALITĀTI!


Ganību dambis 24, Rīga, LV-1005
Dmitrijs Maksimovs (Servisa menedžeris)
Tālr. +371 27772970
E-pasts: d.maksimovs@serpantinas.com