AICINĀM APMEKLĒT STARPTAUTISKO IZSTĀDI „TECH INDUSTRY 2014“



No 4. līdz 6. decembrim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no
tiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, ražošanas materiālu, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde "Tech Industry 2014", kas ir gada nozīmīgākais un lielākais rūpnieciskās ražošanas projekts Baltijas reģionā.

Visi metāla apstrādes un metināšanas profesionāļi un amatieri tiek laipni aicināti uz starptautisko specializēto metālapstrādes iekārtu, darba galdu, ražošanas, instrumentu un tehnoloģiju izstādi TECH INDUSTRY 2014. Tas ir viss varīgākais inženierzinātņu nozares notikums Latvijā. Izstādes laikā tiks sniegti noderīgi padomi metināšanā, apstrādē, darba drošībā, kā arī tiks piedāvāti daudz citu jaunumu.
Jums būs lieliska iespēja ne tikai ieraudzīt metināšanas un metālapstrādes tirgū parādījušos jaunumus, bet arī tos izmēģināt, konsultēties ar tehniskajiem konsultantiem un pasaules ražotāju pārstāvjiem.


Izstādes laikā demonstrēs:

  • vismodernākās iekārtas metināšanai un griešanai, materiālus, aksesuārus un piederumus;
  • mūsdienu elektriskos, akumulatora un pneimatiskos instrumentus;
  • jaunākos personiskās drošības risinājumus un aprīkojumu;
  • spēka un metināšanas ģeneratorus;
  • mobilos un stacionāros gaisa kompresorus;
  • jaunās paaudzes griešanas un slīpēšanas diskus;
  • dažādas metināšanas stieples, kā arī metināšanas un griešanas elektrodus.


UZMANĪBU!

Izstādes laikā Jūs gaidīs speciālie ražotāju piedāvājumi, par īpaši pievilcīgām cenām metināšanas aprīkojumam. UAB Serpantinas, ESAB un SIA’’Serpantīns’’ pārstāvji atbildēs uz Jūsu jautājumiem un ieteiks labākos risinājumus tieši Jums.


Izstādes darba laiks:

4. un 5. decembris 10.00–18.00
6. decembris 10.00–17.00


Izstādes atklāšana:

4. decembris 13.00

Ieejas biļete: 5.00 EUR
Studentiem – 1.50 EUR


Izstādes adrese:
STARPTAUTISKAIS IZSTĀŽU CENTRS ĶĪPSALĀ, adrese: Ķīpsalas iela 8, Rīga, LV-1048, Latvija. SIA SERPANTINS stenda Nr. C-15, 2 zālē.